"ruimte delen is ruimte creëren"

RUIMTE BIEDEN AAN INTERIEURPROFESSIONALS.
Bij Eduard Legrand denken we (ook) aan de toekomst; de term "deeleconomie" (het delen van goederen) is voor het gros nog een onbekend fenomeen, terwijl positieve gebruikerservaringen in de deeleconomie kunnen bijdragen aan een geleidelijke mentaliteitsverandering en verduurzaming van de samenleving. (een evident voorbeeld hiervan is autodelen) 

Eduard Legrand gelooft in het delen van zijn ruimte en goederen met gelijkgestemden. Deze (handels)vorm heeft een positieve milieu-impact, aangezien de goederen een langere levensduur krijgen en/of tijdens hun levensduur beter benut worden. Ruimte delen heeft nog op andere vlakken een positieve impact op het milieu. 

Door ruimte te delen worden verschillende functies en activiteiten meer met elkaar verweven en dat zorgt ervoor dat we bestaande ruimtes en voorzieningen efficiënter benutten, en dat ruimtelijke verspilling ten gevolge van leegstand of onderbenutting wordt tegengegaan. Eduard Legrand is op zoek naar combinaties die elkaar wederzijds kunnen versterken. Door in te zetten op zulke combinaties kan gedeeld gebruik een echte meerwaarde genereren.

Wanneer jij als interieurprofessional, met of zonder eindklant, de ruimte wilt gebruiken krijg je de beschikking over; 
- 100m2 showroom
- 24/7 toegankelijk
- 2 parkeerplaatsen 
- gas, water & licht
- schoonmaak
- gebruik toilet
- internet
- Koffie, thee, diverse koude dranken
- gebruik meubels en stoffering (gordijnstalen, karpet stalen, raambekleding stalen)
- gratis advies & inmeten bij de eindklant
- eigen montageservice 

Social media

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken in het dagelijks gebruik. Ook ik maak er graag (handig) gebruik van. Doordat ik veel met opdrachtgevers bezig ben kan ik niet altijd de telefoon direct beantwoorden. Vooral Whatsapp is een prachtige manier gebleken om toch makkelijk (en effectief) contact te onderhouden, dus gebruik dit alsjeblieft zoveel mogelijk om contact met mij op te nemen. Ik ben te bereiken op 06-38100108


Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp

Showroom

Wiekenweg 44H
3815 KL Amersfoort


Uitsluitend op afspraak geopend.Postadres

Grote Sint Jansstraat 13 b
3811 HX Amersfoort
[email protected]

KVK/Chamber of Commerce:  65212460

BTW/VAT: NL001459071B03