"waarom moeilijk doen als het samen kan..."

SAMENWERKINGEN
Onze werkwijze sluit perfect aan bij de visie en passie van een interieurprofessional. De koppeling van onze expertise aan de ontwerpvisie van interieurprofessionals levert hoogwaardige eindresultaten op. We delen dezelfde passie voor bijzondere, duurzame materialen, hoogwaardige afwerkingen en details als een interieurprofessional. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we een gelijkwaardige sparringpartner en kunnen we adviseren over materialen, kwaliteit en aanpak. Eduard Legrand kent geen grenzen als het aankomt op samenwerking met interieurprofessionals. Een aantal samenwerkingen waarbij wij mooie projecten realiseren zijn;

  • Binnenhuisarchitect in het noorden van het land
  • Interieurarchitect in het oosten van het land
  • Interieurarchitect in het westen van het land
  • Verhuurmakelaar in het westen van het land
  • Interieurstylist in het midden van het land
  • Projectontwikkelaar in het westen van het landINTERESSE IN SAMENWERKEN?
Interesse in een mogelijke samenwerking? Of heb je zelf een manier van samenwerken in gedachten? Laat het ons weten, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. We denken graag met je mee.

WIJ NODIGEN JE UIT!
Deze boodschap is een persoonlijke uitnodiging. Doe jezelf een genoegen en neem deze uitnodiging aan, op een moment dat het jou uitkomt. Mijn deur staat altijd voor je open. Geef je de voorkeur aan een bezoek 'aan huis' ? Een (telefonische) afspraak is zo gemaakt; wij maken graag onze agenda voor je vrij.

Postadres                                           

Eduard Legrand                                 
Postbus 9607
Box E0068
1006 GC Amsterdam
06-38100108
www.eduardlegrand.nl
info@eduardlegrand.nl


Bereikbaarheid

Maandag t/m Vrijdag   van 08.00 tot 18.00     via telefoon
Maandag t/m Zondag  van 08.00 tot 20.00     via  whats app
Maandag t/m Zondag  van 00.00 tot 24.00     via mail


Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken in ons dagelijks gebruik. Ook ik maak er graag (handig) gebruik van. Doordat ik veel met mensen in gesprek ben kan ik niet altijd de telefoon direct beantwoorden. Vooral Whatsapp is een prachtige manier gebleken om toch makkelijk en effectief contact te onderhouden, dus gebruik dit alstublieft zoveel mogelijk om contact met mij op te nemen.


*op onze website gebruiken we "interieurprofessional". Andere benamingen hiervoor kunnen o.a. zijn; binnenhuisarchitect, interieurarchitect, interieurstylist, interieurontwerper, interieurvormgever, enz.