"datgene wat ons onderscheidt verbindt ons"

DIENSTEN:
ATS (Assistentie Technische Support)
Eduard Legrand beschikt over een eigen ATS-dienst. Met deze dienst hebben wij ons gespecialiseerd door een geruisloze dienstverlening, een efficiënte werkwijze en ondersteuning om te kunnen voldoen aan de complexe vraagstukken voor raambekleding. Samen met onze technische specialisten verzekert Eduard Legrand zo de hoogste kwaliteit mét garantie.

100% TEVREDENHEID
Om u, als interieurprofessional, op elk moment 100% tevredenheid te kunnen garanderen kunt u een beroep doen op onze ATS-dienst. Eduard Legrand zal dan voor u, of samen met u, op lokatie meedenken bij de uitvoering van (technisch) advies en inmeten. Ieder interieur heeft z'n specifieke gebruikerseisen. En elke opdrachtgever zijn/haar eigen unieke wensen en eisen. Eduard Legrand benadert daarom iedere opdracht met een onbevangen blik. Zo komen wij tot de best passende oplossingen voor jou als interieurprofessional.

TOTAALPAKKET
Het eindresultaat wordt evengoed bepaald door het gebruik als door de kwaliteit van uitvoering en gekozen producten en materialen. Om dat te waarborgen bieden wij een totaalpakket. Met ons totaalpakket coördineren wij het gehele traject. Van inmeet-rapportage, stofcalculatie, uitwerken van productiebonnen, transport/logistiek, plaatsen van rail en/of roede, confectioneren, inhangen van gordijnen en/of raambekleding tot volledige service-na-verkoop. Alles wordt compleet door ons verzorgd. Hiermee ontnemen wij de interieurprofessional elke vorm van risico. Wij nemen 100% verantwoordelijkheid voor de door ons geleverde diensten.

Wat betekent dit voor de interieurprofessional?

één aanspreekpunt

Bij Eduard Legrand heeft u één aanspreekpunt. Dit zorgt niet alleen voor een betekenisvolle relatie, maar ook voor korte lijnen en transparante communicatie voor u én voor ons. U heeft het vertrouwen in ons als raamdecorateur gelegd en ons streven is altijd om dat vertrouwen om te bouwen tot complete tevredenheid.


vrijblijvend advies & inmeten

Voor vrijblijvend advies en inmeten kunt u overdag, s' avonds en in het weekend een beroep doen op onze ATS-dienst (Assistentie Technische Support) Deze dienst is geheel vrijblijvend en kosteloos mits het totaalpakket ons gegund wordt. Wanneer u besluit ons het totaalpakket niet te gunnen (wij verplichten u niks) dan vragen wij hiervoor een vergoeding. (zie meten & montage)


u loopt geen enkel risico

Samenwerken met Eduard Legrand betekent voor de interieurprofessional meer dan gebruik maken van zijn expertise op het gebied van raambekleding. Ook nemen wij elke vorm van risico met betrekking tot inmeten, confectie en plaatsing uit handen. Wij garanderen 100% verantwoordelijkheid op de door ons geleverde producten en diensten. 


s' avonds & in het weekend

Versnellen lijkt de kern van onze moderne samenleving geworden. De indeling van onze dag is grotendeels gelijk gebleven. We zijn meer gaan werken in de laatste jaren, maar minder mensen hoeven tegenwoordig 's avonds of in het weekend door te werken. Eduard Legrand anticipeert hierop door zijn expertise niet alleen overdag aan te bieden, maar ook 's avonds en in het weekend.


samenwerken met vrijheid

Eduard Legrand gelooft in partnership, in sámen werken. Samen afspreken wat er moet gebeuren, voor het gewenst resultaat. Daarin geven wij de interieurprofessional de vrijheid om stoffen te laten confectioneren die niet door ons geleverd zijn, echter alleen in combinatie met onze inmeetservice. Wij kunnen geen garantie geven op de kwaliteit op het door de interieurprofessional geleverde stoffen. 
nieuw en toch vertrouwd

De kwaliteit en deskundigheid die men sinds 2003 van ons gewend is aangevuld met de expertises van specialisten en een breed productaanbod waardoor we alles in eigen beheer kunnen uitvoeren. Door het volgen van trends en het waarnemen van de continue nieuwe ontwikkelingen in de markt zijn wij in staat om de interieurprofessional nog beter van dienst te zijn.

Social media

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken in het dagelijks gebruik. Ook ik maak er graag (handig) gebruik van. Doordat ik veel met opdrachtgevers bezig ben kan ik niet altijd de telefoon direct beantwoorden. Vooral Whatsapp is een prachtige manier gebleken om toch makkelijk (en effectief) contact te onderhouden, dus gebruik dit alsjeblieft zoveel mogelijk om contact met mij op te nemen.
Ik ben te bereiken op 06-38100108


Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp

Showroom

Wiekenweg 44H
3815 KL Amersfoort


Uitsluitend op afspraak geopend.


  


Postadres

Grote Sint Jansstraat 13 b
3811 HX Amersfoort
[email protected]

KVK/Chamber of Commerce:  65212460

BTW/VAT: NL001459071B03