"stof................................ tot nadenken"

Net als dat je kleding die je aantrekt fijn moet aanvoelen, vindt Eduard Legrand dat dit ook voor interieurstoffen geldt. Textiel in een leefruimte is om aan te raken. Je moet je er fijn in voelen en hoe iets aanvoelt is daarvoor heel belangrijk. Textiel leent zich heel goed om sfeer en warmte neer te zetten in huis en je daardoor te onderscheiden. Het voelbare aspect is onderdeel van de typische Eduard Legrand collectie. De zorgvuldig geselecteerde materialen zijn heel zichtbaar in onze eigen interieurstoffen die clean, helder, licht en zacht aanvoelt. 

Eduard Legrand biedt je een ongekende collectie verfijnde stoffen. Vrijwel alle stoffen zijn op meerdere manieren -gordijnen, bekleding van meubels, decoratie- toe te passen in je interieur. Eduard Legrand is de rode draad in je idee├źn en denkt met je mee om alle elementen met gevoel voor stijl in je inrichting naadloos op elkaar te laten aansluiten. De basis is stof..... tot nadenken!

Postadres                                           

Eduard Legrand                                 
Postbus 1000
Box E0068
1006 GC Amsterdam
06-38100108
www.eduardlegrand.nl
info@eduardlegrand.nl


Bereikbaar

Maandag t/m Vrijdag   van 08.00 tot 18.00     via telefoon
Maandag t/m Zondag  van 08.00 tot 20.00     via  whats app
Maandag t/m Zondag  van 00.00 tot 24.00     via mail


Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken in ons dagelijks gebruik. Ook ik maak er graag (handig) gebruik van. Doordat ik veel met mensen in gesprek ben kan ik niet altijd de telefoon direct beantwoorden. Vooral Whatsapp is een prachtige manier gebleken om toch makkelijk en effectief contact te onderhouden, dus gebruik dit alstublieft zoveel mogelijk om contact met mij op te nemen.


*op onze website gebruiken we "interieurprofessional". Andere benamingen hiervoor kunnen o.a. zijn; binnenhuisarchitect, interieurarchitect, interieurstylist, interieurontwerper, interieurvormgever, enz.