"stof................................ tot nadenken"

STOFFENCOLLECTIE
Net als dat je kleding die je aantrekt fijn moet aanvoelen, vindt Eduard Legrand dat dit ook voor interieurstoffen geldt. Textiel in een leefruimte is om aan te raken. Je moet je er fijn in voelen en hoe iets aanvoelt is daarvoor heel belangrijk. Textiel leent zich heel goed om sfeer en warmte neer te zetten in huis en je daardoor te onderscheiden. Het voelbare aspect is onderdeel van de typische Eduard Legrand collectie. De zorgvuldig geselecteerde materialen zijn heel zichtbaar in onze eigen interieurstoffen die clean, helder, licht en zacht aanvoelt. 

Eduard Legrand biedt je een ongekende collectie verfijnde stoffen. Vrijwel alle stoffen zijn op meerdere manieren -gordijnen, bekleding van meubels, decoratie- toe te passen in je interieur. Eduard Legrand is de rode draad in je idee├źn en denkt met je mee om alle elementen met gevoel voor stijl in je inrichting naadloos op elkaar te laten aansluiten. De basis is stof................... tot nadenken!

Social media

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken in het dagelijks gebruik. Ook ik maak er graag (handig) gebruik van. Doordat ik veel met opdrachtgevers bezig ben kan ik niet altijd de telefoon direct beantwoorden. Vooral Whatsapp is een prachtige manier gebleken om toch makkelijk (en effectief) contact te onderhouden, dus gebruik dit alsjeblieft zoveel mogelijk om contact met mij op te nemen.
Ik ben te bereiken op 06-38100108


Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp

Showroom

Wiekenweg 44H
3815 KL AmersfoortUitsluitend op afspraak geopend.
Postadres

Grote Sint Jansstraat 13 b
3811 HX Amersfoort
[email protected]


KVK/Chamber of Commerce:  65212460

BTW/VAT: NL001459071B03