"er zijn mensen die niet vasthouden aan het oude vertrouwde, maar zich evenmin wat aantrekken van de mode.
Ze creëren juist de trends
die anderen zullen volgen."

Mijn naam is Ed de Groot. Ik ben eigenaar en grondlegger van Eduard Legrand. Met gepaste trots durf ik te zeggen dat ik een autoriteit ben op het gebied van raambekleding en interieurstoffen. Sinds 2003 heb ik een naam hoog te houden als het gaat om service en kwaliteit. Persoonlijke aandacht, vakmanschap, vernieuwingsdrang zijn binnen onze  klantenkring begrippen waarmee Eduard Legrand zich onderscheidt. Ik werk met zorgvuldig geselecteerde specialisten waarbij we eenieders kwaliteit benutten en elkaars kracht en mening waarderen. Wij zullen gedreven blijven door dezelfde precisie, dezelfde creativiteit, dezelfde betrouwbaarheid om samen de best mogelijke raamoplossingen te creëren. Al die expertise maakt dat wij een totaalpakket zonder zorgen bieden. 

En wij zullen steeds trouw blijven aan ons motto: SERVICE, SERVICE en SERVICE

Eduard Legrand in het kort

Eduard Legrand geeft de mogelijkheid om te factureren naar eindconsument of naar interieurprofessional.

Eduard Legrand behoudt het recht om tussentijds prijzen, metrages en maten te wijzigen.

Voor elke nieuwe klant geldt; eerste levering wordt geleverd na (vooruit)betaling. Elke opdracht daarna wordt in behandeling genomen na ontvangst aanbetaling van 50% van totaalorder.

Betaling dient uiterlijk dagen (7) dagen na factuurdatum te hebben plaatsgevonden.

Op orders boven vijftig (50) meter per kleur/dessin verleent Eduard Legrand vijf (5) % korting. Op orders boven de honderd (100) meter per kleur/dessin verleent Eduard Legrand tien (10) % korting.

Minimum order is 1 meter per kleur/dessin. Indien minder dan 1 meter wordt besteld dan zal 1 meter geleverd en gefactureerd worden.

Eduard Legrand berekent geen orderkosten. Wel berekenen wij € 12,50 excl BTW vrachtkosten voor orders minder dan € 250,00 factuurwaarde excl BTW. Zendingen naar het buitenland worden netto aan u doorbelast.

Eduard Legrand neemt uitsluitend orders en aanvragen in behandeling via mail.

Eduard Legrand is 24 uur per dag bereikbaar middels e-mail op; info@eduardlegrand.nl

Op al uw vragen, orders, opmerkingen, suggesties krijgt u het snelst antwoord als u deze per e-mail aan ons richt.
Postadres                                           

Eduard Legrand                                 
Postbus 1000
Box E0068
1006 GC Amsterdam
06-38100108
www.eduardlegrand.nl
info@eduardlegrand.nl


Bereikbaar

Maandag t/m Vrijdag   van 08.00 tot 18.00     via telefoon
Maandag t/m Zondag  van 08.00 tot 20.00     via  whats app
Maandag t/m Zondag  van 00.00 tot 24.00     via mail


Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken in ons dagelijks gebruik. Ook ik maak er graag (handig) gebruik van. Doordat ik veel met mensen in gesprek ben kan ik niet altijd de telefoon direct beantwoorden. Vooral Whatsapp is een prachtige manier gebleken om toch makkelijk en effectief contact te onderhouden, dus gebruik dit alstublieft zoveel mogelijk om contact met mij op te nemen.


*op onze website gebruiken we "interieurprofessional". Andere benamingen hiervoor kunnen o.a. zijn; binnenhuisarchitect, interieurarchitect, interieurstylist, interieurontwerper, interieurvormgever, enz.